2013. június 9., vasárnap


NYÍRSÉGI KAMRA                





NYÍREGYHÁZÁN TUDATOS VÁSÁRLÓI KÖZÖSSÉGET ÉPÍTÜNK!

Ma nincs idő semmire, rohanunk a szupermarketbe, a megpakolt kosárral tovább haza. 
Egyre több a hazaszállított tömegcikk, messzi földről érkezett egzotikus falat, amelynek nem élvezzük az ízét és nem is szívesen tesszük az asztalra. 
Vajon tudják-e gyermekeink, hogy a magyar földben termett sok-sok gyümölcs, zöldség milyen ízű? És vajon lesz e lehetőségük utódainknak is megízlelni, ha mi nem támogatjuk vásárlással a hazai kistermelőket, a kézműves módszerekkel előállított minőségi magyar termékeket?
Célunk, hogy takarékoskodjunk az idővel, mindannyiunk idejével, hiszen nem lesz több loholás a szupermarketbe, minden finomság házhoz jön!
Nagyon fontos számunkra, hogy vásárlóink elégedettek legyenek, ezért bármilyen megalapozott minőségi probléma esetén jelzünk a termelőnek. Ebben szívesen veszünk javaslatokat Tőled is!
Élelmiszert sokféle módon lehet termeszteni, előállítani, éppen ezért a végeredmény is eltérő lehet. Mi azt gondoljuk, hogy a tömegtermelés megalkuvásokkal és minőség romlással jár. A kisebb helyi gazdaságokban több a munka és ezért több a költség is, vagyis ez az árakban is megmutatkozik. Azokat a termelőket, gazdákat vagy feldolgozókat akarjuk támogatni, akik nem a machináció felé hajlanak és nem megalkuvók, hanem vállalják a minőséget, inkább használnak kézi erőt, kíméletes növény védőszereket és módszereket. 
A Nyírség Kamrába kis léptékű gazdaságokból érkeznek termékek, közvetlenül a termelőtől. Mi pedig vállaljuk, hogy a termények, a termékek a megfelelő minőségben és mennyiségben jussanak el mindenkihez.

ÜDVÖZLÜNK!


RENDELÉS:

Minden héten szerda 10 óráig lehet leadni rendeléseket.

ELÉRHETŐSÉGEINK: Jobbágy Noémi: +36 70/9493443
                 E-mail: nyirsegikamra@gmail.com

A kiszállítás pénteken történik délután 15-19 óra között, vagy egyéni egyeztetés szerint.

Termékek
- zöldség
- gyümölcs
- tejtermék, tojás (A friss tej mellett kecsketejből, juhtejből, tehéntejből készült sajtok, túrók)
- pékáru (kenyér, péksütemények, kalács)
- hús és húskészítmények (sertés-, tyúk-, csirke-, kacsa-, liba-, nyúl-, és galambhús tisztítva)
- kamrába (lekvárok, jammek, ízek, száraztészták, fűszerek, befőttek)
- italok (gyümölcs– és zöldséglevek)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése